SMEŠTAJ

2+1 - Smeštajna jedinica za dve do četiri osobe. Apartman sadrži dva kreveta za po jednu osobu I pomoćni ležaj za do dve osobe na rasklapanje. U apartmanu se takođe nalazi potpuno opremljena mini kuhinja, televizijski prijemnik sa kablovskom televizijom i telefon.

3+1 – Smeštajna jedinica za tri do pet osoba. Ovaj tip apartmana sačinjen je od dve odvojene prostorije – dnevna I spavaća prostorija. Spavaća soba sadrži prostrani francuski ležaj za dve osobe, kao I jedan ležaj za jednu osobu. U dnevnoj sobi nalazi se još jedan pomoćni ležaj na rasklapanje na koji se mogu smestiti dve osobe. U apartmanu se takođe nalazi potpuno opremljena mini kuhinja, televizijski prijemnik sa kablovskom televizijom i telefon.

4+1 – Smeštajna jedinica za četiri do šest osoba. Apartman je sačinjen od tri zasebne prostorije, dnevne sobe I dve spavaće sobe. U jednoj spavaćoj sobi nalazi se prostrani francuski ležaj za dve osobe, dok se u drugoj nalaze dva odvojena ležaja za po jednu osobu. U prostranoj dnevnoj sobi sa trpezarijom nalazi se jos jedan pomoćni ležaj na rasklapanje u koji se mogu smestiti do dve osobe. U apartmanu se takođe nalazi potpuno opremljena mini kuhinja, televizijski prijemnik sa kablovskom televizijom i telefon.

4+1 LUX – Luksuzno opremljeni apartman u koji se mogu smestiti četiri do šest osoba. Ovaj apartman napravljen ispuni sve zahteve gostiju hotela. Apartman sadrži odvojenu kuhinju sa trpezarijom, dnevnu sobu, dve spavaće sobe I dva kupatila. U jednoj spavaćoj sobi nalazi se prostrani francuski ležaj za dve osobe, dok se u drugoj nalaze dva odvojena ležaja za po jednu osobu. U prostranoj dnevnoj sobi nalazi se krevet na razvlačenje za do dve osobe, a tu ćete takođe naći I LCD televizor velike dijagonale.

REZERVACIJE
SREDA

17˚

VETAR VLAŽNOST PADAVINE
11km/h 78% 1mm
ČEPETSUBNEDPONUTO
14˚13˚14˚17˚16˚16˚